get to know دانستنیها و مطالب علمی
| ||
|
دانه های فلفل تندترین قسمتهای این گیاه هستند. اما همه فلفل ها مثل هم نیستند برخی از آنها تندی بسیار کمی دارند و برخی از آنها آنقدر تند هستند که باید با دستکش آنها را برداریم . اگر شما هم جزء کسانی هستید که دوست دارید تشخیص دهید چه فلفلی تند است و چه فلفلی تندی کمتری دارد می توانید از روشی که در اینجا ذکر می کنیم استفاده کنید. دستورالعمل : وقتی می خواهید فلفل بخرید درباره میزان تندی آن از فروشنده سئوال کنید و اگر از فروشگاههای بزرگ خرید می کنید باید به توضیحات نوشته شده روی برچسب آن توجه کنید . معمولا" بعد از قیمت ، روی برچسبها میزان تندی فلفل نوشته می شود. به نمودار اسکوویل مراجعه کنید. مقیاس اسکوویل ، یک نوع شاخص اندازه گیری است که برای نشان دادن میزان تندی فلفل به کار می رود. از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید . معمولا" هرچه فلفل ریزتر باشد تند تر است. هم فلفلهای قرمز و هم فلفلهای سبز می توانند خیلی تند باشند بنابراین رنگ فلفل نمی تواند ملاک خوبی برای قضاوت کردن درباره تندی آن باشد. به تازگی فلفل هم توجه کنید و ببینید فلفل بو داده است یا تازه . اگر فلفل چین و چروک شده و رنگش تیره تر شده است حتما" بو داده است . فلفل بو داده معمولا" تندتر از فلفل تازه است ، بنابراین اگر نمی خواهید از فلفل های خیلی تند استفاده کنید بهتر است از فلفل های تازه استفاده کنید. هشدارها : 1- شما می توانید تندی فلفل را با خارج کردن دانه های داخل آن کاهش دهید. 2 - وقتی قصد دارید فلفل های تند را به دست بگیرید حتما" دستکش بپوشید و بعد از دست زدن به فلفل حتما" دستهایتان را بشوئید تا پوستتان تحریک نشود .
نظرات شما عزیزان: موضوعات مرتبط: مطالب علمیتغذیه [ پنج شنبه 7 شهريور 1392
] [ 16:45 ] [ Admin ] |
|
[ فالب وبلاگ : وبلاگ اسکین ] [ Weblog Themes By : weblog skin ] |